Stage bij Enpron: Het startpunt van jouw carrière

Locatie: Drachten

Wil jij je ontwikkelen in het professionele werkveld en een bijdrage leveren aan het terugdringen van de wereldwijde klimaatproblemen? En zie jij het als een uitdaging om samen met een ondernemend team de energiemarkt te veranderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ga aan de slag als stagiair(e) bij Enpron.

Stagelopen bij Enpron

Wij zijn Energie Professionals Nederland of in het kort: Enpron. Het team bestaat uit 30 enthousiaste collega’s en samen maken wij het Nederlandse bedrijfsleven energiezuinig. Ook lossen wij complexe energievraagstukken op voor onze klanten.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Drachten, Friesland. Daarnaast hebben wij een kantoor in Midden-Nederland, zodat wij klanten in het hele land kunnen ondersteunen. Door ondernemend Nederland te helpen verduurzamen, dragen we bij aan een beter klimaat.

Wij hechten waarde aan jouw ontwikkeling. Bij Enpron krijg je daarom de ruimte en de juiste begeleiding om professioneel te groeien. Ook leer je hoe het is om in een team te werken. Samen zetten jullie je in om de doelen te behalen. En de sfeer? Die is erg positief: Teamwork makes the dream work.

Ook vinden we het belangrijk dat je plezier hebt tijdens je stageperiode. Dat hebben wij immers ook! Elkaar uitdagen voor een potje darts? Dat gebeurt daarom vaak. Verder hebben we de tofste teamuitjes en organiseren we jaarlijks terugkomende festiviteiten, zoals de zomer BBQ, Sinterklaas, kerst en teambuildingsdagen!

Stagemogelijkheden bij Enpron

Wij bieden allerlei soorten stages aan. Denk bijvoorbeeld aan meewerk- of afstudeerstages. Start je bij ons, dan werken we je in via een op maat gemaakte ‘onboarding’. Je leert dan in een korte periode je nieuwe collega’s en het bedrijf kennen. Daarnaast krijg je een gepersonaliseerde training. De focus ligt daarbij op het begrijpen van de complexe energiemarkt, maar ook op jouw vaardigheden. Onze professionals coachen en begeleiden jou, zodat je skills aanleert die je in de praktijk kunt toepassen. 

Meewerkstage

Een voorbeeld van een meewerkstage is de stage Junior Accountmanager. Als Junior Accountmanager plan je afspraken in met potentiële klanten. Een enorm belangrijke functie, want hierdoor kunnen onze Accountmanagers energiediensten verkopen. Onder begeleiding van een ervaren Accountmanager werk jij aan je ontwikkeling en word je opgeleid tot volwaardig Junior Accountmanager. 

Afstudeerstage

Het is ook mogelijk om een afstudeerstage bij ons te doen. Wil je bijvoorbeeld een Marketingonderzoek doen? Of studeer je momenteel Technische Bedrijfskunde en wil je onderzoek doen naar de energiemarkt? Bij ons krijg je de vrijheid om hiermee aan de slag te gaan. 

Geschikte opleidingen 

Volg je een commerciële, technische, administratieve of bedrijfskundige opleiding op MBO of HBO niveau en ben je op zoek naar een stageplek? Dan ben je bij Enpron aan het juiste adres. Uit de praktijk blijkt dat je een grote kans hebt om jouw carrière te starten bij Enpron na het afronden van je stage. Meerdere oud-stagiair(e)s gingen je voor!

 

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een enthousiast persoon die elke uitdaging met beide handen aangrijpt. Daarnaast ben je een groepsmens en werk je graag in teamverband aan het bereiken van doelen. Verder ben je flexibel, eerlijk en leergierig. Tot slot ben je je bewust van je professionele ontwikkeling en ben je bereid om nieuwe ervaringen op te doen. 

Kun je dit afvinken?

Dit krijg je er allemaal voor terug:

Ga jij de uitdaging aan?

Wacht niet langer, stuur een motivatiebrief en CV en wellicht ontmoeten we elkaar snel!  

Voor meer informatie over stage lopen bij Enpron kun je contact opnemen met Richie Kiel via HR@enpron.nl of bel naar 06-43127346.

Delen

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Contact

Enpron
Lavendelheide 7a
9202PD Drachten
+31857734110
service@enpron.nl
KvK nummer: 57089876