Video afspelen

Wij zijn Enpron

Vol energie staat ons team in de startblokken. Ons startsein? Dat is het woord ‘verduurzaming’. En natuurlijk gaan wij voor goud. Oftewel: een beter klimaat. 

Dat is haalbaar als iedereen zich inzet. Daarom helpen wij elk bedrijf dat energie wil besparen. Van de bakker op de hoek tot tv-studio’s in Hilversum. Of je nou energieadvies geeft, klanten te woord staat of je collega’s faciliteert vanuit HR: bij Enpron maak je impact op de toekomst.

Bedrijven waarmee we samenwerken

De Enpron Cultuur

De energiemarkt staat niet stil – en wij dus ook niet. Van interne trainingen tot externe cursussen en de Enpron Academy; alles om het beste uit jezelf te halen. Te beginnen met een solide basis: een op maat gemaakt inwerktraject. 

We houden van vlotte communicatie en eerlijkheid. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. En sleep je een succes binnen? Dan juicht het team voor je. Ga je onderuit? Je krijgt een helpende hand. Of je wordt uitgedaagd voor een opbeurend potje darts. Aan het eind van de dag gaat het maar om één ding: resultaat. 

 

Samenwerken met collega’s in een dynamische markt geeft mij energie.

Nieuwe vacatures

Marketing Enrpon

Vacature Energieadviseur

Wil jij met jouw technische kennis helpen om de footprint van zakelijk Nederland te verkleinen? En wil je met jouw kwaliteiten als adviseur werken aan duurzaamheid en een beter milieu?

Bekijk de vacature

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar hr@enpron.nl. Wellicht is er op korte termijn wél een geschikte vacature voorhanden.

Contact

Enpron
Lavendelheide 7a
9202PD Drachten
+31857734110
service@enpron.nl
KvK nummer: 57089876