arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 16:9

Laat meteen een EED uitvoeren 

Voldoet u al aan de EED verplichting?

De deadline voor het indienen van de EED Energie-audit is inmiddels verstreken. Bent u auditplichtig, maar heeft u uw verslag nog niet ingediend? Of weet u niet zeker of u auditplichtig bent? Neem dan contact met ons op en wij zoeken het voor u uit.

800+

Rapporten opgeleverd

50.000+

Erkende maatregelen gecontroleerd

25

Energieprofessionals

Geen tijd? Wij regelen het voor u.

Wij zorgen ervoor dat u voldoet

Om aan de wetgeving te voldoen, moet u van uw gehele onderneming een rapportage opstellen. de rapportage omvat alle energieverbruikers en moet resulteren in en duidelijke verdeling naar proces gerelateerd verbruik en gebouw gerelateerd verbruik. Denk hierbij aan  uw verlichting, warmteregeling, pandisolatie, ventilatie, vervoer en proces. Het rapport dient u vervolgens in met uw eHerkenning in het eLoket bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). 


Door onze ervaring met dit soort trajecten kunnen wij efficiënt en vakkundig een audit uitvoeren waaruit kansen voor uw onderneming voortvloeien. 

Voorkom een dwangsom van de overheid

Vanaf 4 januari controleert het bevoegd gezag strenger op de uitvoering van de EED audit. Voldoet u nog niet aan de audit, dan treedt uw gemeente handhavend op. De precieze invulling hiervan bepaalt de gemeente zelf, maar heeft hoe dan ook financiële gevolgen in de vorm van een dwangsom. 


Bedrijven krijgen de kans om voor 31 maart alsnog een EED audit in te dienen.


Ons advies: wees de handhaving voor. Dan heeft u zelf de planning in handen en bekijken we samen of en hoe wij u het beste kunnen helpen.

Het rapport is meteen op het kantoor opgemaakt en ingediend. Helemaal geen werk van gehad!

Mark Kooistra - Kooistra Poedercoating

Ik heb Enpron aanbevolen aan mijn collega-Bakker 20 km verderop!

W. Nijstad - Echte Bakker Nijstad

De voordelen op een rij

Voorkom een dwangsom

Bedrijven krijgen de kans om voor 31 maart alsnog een EED audit in te dienen.


Ons advies: wees de handhaving voor. Dan heeft u zelf de planning in handen en bekijken we samen of en hoe wij u het beste kunnen helpen.


EED audit met besparingspotentieel

Wij lichten alle punten van de audit door, zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw huidige situatie. Het doel van de audit is inzicht geven. De audit bevat aanbevelingen die u vele malen energie efficiënter kunnen maken.

Neem contact op met één van onze energieadviseurs voor een intake.