arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 16:9

Minder kosten, meer vrijheid om te ondernemen

Energie advies voor €50,- per aansluiting per maand 

Waarom Premium?

Wij maken de energiemarkt simpeler, transparanter en goedkoper. Met Premium heeft u altijd rechtstreeks contact met uw Energie Adviseur en geniet u van de kennis van al onze andere energie professionals.

800+

Rapporten opgeleverd

50.000+

Erkende maatregelen gecontroleerd

25

Energieprofessionals

Geen tijd? Wij regelen het voor u.

Checken 40 tot 80 energiebesparende maatregelen

Om aan de wetgeving te voldoen, moet u de lijst met erkende maatregelen voor uw branche invullen. De lijst bestaat uit 40 tot 80 maatregelen die gaan over onder andere uw verlichting, warmteregeling, pandisolatie en ventilatie. Het rapport dient u vervolgens in met uw eHerkenning in het eLoket bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).


Bij het afnemen van Enpron Premium toetsen wij alle maatregelen die voor u gelden. 

Voorkom een dwangsom van de overheid

Vanaf 2 juli controleert het bevoegd gezag strenger op de erkende maatregelen. Voldoet u nog niet aan de erkende maatregelen, dan treedt uw gemeente handhavend op. De precieze invulling hiervan bepaalt de gemeente zelf, maar heeft hoe dan ook financiële gevolgen in de vorm van een dwangsom. U krijgt dan een termijn opgelegd (meestal 3 maanden) waarbinnen u alsnog aan de erkende maatregelen moet voldoen.


Ons advies, wees de handhaving voor. Dan heeft u zelf de planning in handen en bekijken we samen of u recht heeft op een subsidie traject.

Het rapport is meteen op het kantoor opgemaakt en ingediend. Helemaal geen werk van gehad!

Mark Kooistra - Kooistra Poedercoating

Ik heb Enpron aanbevolen aan mijn collega-Bakker 20 km verderop!

W. Nijstad - Echte Bakker Nijstad

De voordelen op een rij

Voorkom een dwangsom

U krijgt dan een termijn opgelegd waarbinnen u alsnog aan de informatieplicht moet voldoen. Doet u dit niet, dan volgt een dwangsom die flink kan oplopen, tot wel €1.000,- per erkende energiebesparende maatregel. Met de Informatieplicht Service voorkomt u dit.


Duidelijk inzicht in alle energiefacturen

Wij lichten alle huidige energiekosten door, zodat u weet of u een eerlijke prijs betaalt voor de facturen die u ontvangt van de meetbedrijven, de netwerkbeheerder en de energiemaatschappijen. 

Minder kosten, meer vrijheid om te ondernemen

Regel het direct of neem contact op met één van onze energieadviseurs.