HRM Stage bij Enpron: Het startpunt van jouw carrière

Locatie: Kantoor Drachten

Een uitdaging voor jou

Wil jij je ontwikkelen in het professionele werkveld en een bijdrage leveren aan het terugdringen van de wereldwijde klimaatproblemen? En zie jij het als een uitdaging om samen met een ondernemend team de energiemarkt te veranderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ga aan de slag als stagiair(e) bij Enpron.

Startdatum

September 2024

Aantal uur

32 – 40 uur
per week

Salaris

€400,- stagevergoeding

Standplaats

Drachten
Ronald Enpron 2

Stagelopen bij Enpron

Wij zijn Energie Professionals Nederland of in het kort: Enpron. Het team bestaat uit 38 enthousiaste collega’s en samen maken wij het Nederlandse bedrijfsleven energiezuinig. Ook lossen wij complexe energievraagstukken op voor onze klanten.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Drachten, Friesland. Daarnaast hebben wij een kantoor in Almere, zodat wij klanten in het hele land kunnen ondersteunen. Door ondernemend Nederland te helpen verduurzamen, dragen we bij aan een beter klimaat.

Wij hechten waarde aan jouw ontwikkeling. Bij Enpron krijg je daarom de ruimte en de juiste begeleiding om professioneel te groeien. Ook leer je hoe het is om in een team te werken. Samen zetten jullie je in om de doelen te behalen. En de sfeer? Die is erg positief: Teamwork makes the dream work.

Ook vinden we het belangrijk dat je plezier hebt tijdens je stageperiode. Dat hebben wij immers ook! Elkaar uitdagen voor een potje darts? Dat gebeurt daarom vaak. Verder hebben we de tofste teamuitjes en organiseren we jaarlijks terugkomende festiviteiten, zoals de zomer BBQ, Sinterklaas, kerst en teambuildingsdagen!

Stagemogelijkheden bij Enpron

Volg jij de opleiding HBO Human Resource Management of Toegepaste Psychologie en ben jij op zoek naar een toffe en leerzame stageplek? Wij bieden een stage aan, waarbij je de afdeling HR ondersteund met de dagelijkse werkzaamheden. Zo zal je op veel verschillende HR-werkterreinen actief zijn, zoals: recruitment, onboarding, verzuim en andere HR administratieve werkzaamheden.

Start je bij ons, dan werken we je in via een op maat gemaakte ‘onboarding’. Je leert dan in een korte periode je nieuwe collega’s en het bedrijf kennen. Daarnaast krijg je een gepersonaliseerde training. De focus ligt daarbij op het begrijpen van de complexe energiemarkt, maar ook op jouw vaardigheden. Onze professionals coachen en begeleiden jou, zodat je skills aanleert die je in de praktijk kunt toepassen.
vergadering
opname podcast enpron
koffie pauze enpron
energie verbruik presentatie

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een enthousiast persoon die elke uitdaging met beide handen aangrijpt. Daarnaast ben je een groepsmens en werk je graag in teamverband aan het bereiken van doelen. Verder ben je flexibel, eerlijk en leergierig. Tot slot ben je je bewust van je professionele ontwikkeling en ben je bereid om nieuwe ervaringen op te doen.
energie verbruik bekijken
1000 x 1000 padel

Ga jij de uitdaging aan?

Wacht niet langer. Stuur je motivatiebrief en CV op en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Voor meer informatie over stage lopen bij Enpron kun je contact opnemen met Richie Kiel via HR@enpron.nl of 06-43127346.

Kun je dit afvinken?

Je volgt de opleiding HBO Human Resource Management
Je bent op zoek naar een meewerkstage vanaf september 2023 t/m februari 2024
Je woont in de omgeving Friesland, Groningen of Drenthe
DSC06507 3 scaled
0 1 scaled

Dit krijg je ervoor terug:

  • Een stagevergoeding van € 400,- per maand
  • Professionele begeleiding
  • Kans om na jouw stageperiode jouw carrière te starten bij Enpron
  • Een zakelijke laptop
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een op maat gemaakt inwerktraject
  • Iedere week vers fruit op het werk
  • Te gekke teamuitjes!
  • Enthousiaste en gezellige collega’s die van een potje darts houden