Vacature Servicemedewerker

 

Plaats: Drachten

Jij zet jouw communicatieve vaardigheden in om klanten te helpen verduurzamen. Wil jij daarnaast meegroeien met de organisatie? En wil je met het team grote hoogtes bereiken? Solliciteer dan voor de functie Servicemedewerker bij Enpron!

Werken bij Enpron

Bij Enpron geloven we in een toekomst waarin energie een makkelijk onderwerp is. Daarom helpen wij bedrijven en instellingen met ál hun energiezaken. Of het nou gaat om besparen, verduurzamen of voldoen aan wetten en regels; wij hebben een antwoord. Door al onze klanten te koppelen aan een eigen energieprofessional heeft iedereen één centraal aanspreekpunt. Zo maken wij een ingewikkeld onderwerp makkelijk.

Met vestigingen in Drachten en Almere helpen wij ondernemers in heel Nederland. Dat doen we met een goede dosis humor, een positieve sfeer en veel vrijheid. Heb jij een goed idee? Werk het uit en wie weet wordt het een nieuwe campagne! Werk een dagje thuis, kom naar kantoor. It’s all good. Daag je collega uit voor een potje darts, maak samen een lekkere lunch en pak een biertje op vrijdagmiddag. Uiteindelijk draait het om één ding: resultaat.

energie verbruik bekijken
vergadering
opname podcast enpron
koffie pauze enpron

Jouw dag als Servicemedewerker ​

Je komt aan op het kantoor en je ziet dat je collega’s zich al hebben verzameld in de kantine om de dag gezamenlijk op te starten. Gezellig! Na een kop koffie of thee open je de servicemailbox, want er staan mails in van klanten die beantwoord moeten worden. Je belt sommige klanten na om het gehele plaatje uit te leggen.
Er is veel behoefte om energie te besparen en er zijn dus veel aanvragen vanuit Accountmanagers binnen gekomen. Deze moeten allemaal op de juiste manier verwerkt worden, zodat iedereen weet wat er moet gebeuren. Even de aandacht erbij dus.

Na de lunch zet je de projecten die opgeleverd zijn klaar voor de financiële afdeling, zodat de facturen verstuurd kunnen worden. De financiële medewerker van Enpron geeft aan dat hij er meteen mee aan de slag gaat. Weer iets van je to-do-lijst afgevinkt, dit gaat lekker!
Aan het einde van de dag verwerk je nog een aantal verkochte diensten, zodat alles opgeleverd kan worden bij de klant. Je hebt een productieve dag achter de rug, je hebt alweer zin in morgen.

overleggen energieverbruik

Dit ga je nog meer doen:​ ​

Je bent verantwoordelijk voor de oplevering van alle inkomende verkochte diensten
Je houdt de werkvoorraad overzichtelijk bij
Je signaleert verkoopkansen
Je overlegt met je afdeling Operations en Sales over de voortgang en processen

Herken jij jezelf hierin?

Jij verliest de klant niet uit het oog en je krijgt energie als klanten tevreden zijn. Daarnaast behoud jij het overzicht, ben je nauwkeurig en kan je goed zelfstandig werken. Tot slot zet jij dat stapje extra om je werk af te krijgen.

Kun je dit afvinken?

Je beschikt over een mbo 3 diploma, zoals: mbo 3 allround assistant business services, mbo 3 contactcenter medewerker of mbo 3 zakelijke dienstverlening
Je bent net afgestudeerd of je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als servicemedewerker, backoffice medewerker of klantenservice
Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar
Je woont in Friesland, Groningen of Drenthe
Je bent communicatief ijzersterk en zelfstandig

Dit zou mooi zijn:

Je hebt werkervaring in de energiemarkt

Dit krijg je ervoor terug:

Een salaris tussen €1935,- en €3.073,- o.b.v. 40uur per week, afhankelijk van je opleiding en werkervaring

Een bonus van twee maandsalarissen per jaar
Een goed geregeld pensioen
Een zakelijke laptop
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Interne trainingen om het beste uit jezelf te halen
Een op maat gemaakt inwerktraject
Iedere week vers fruit op het werk
Te gekke teamuitjes!
Enthousiaste en gezellige collega’s die van een potje darts houden

Ga jij de uitdaging aan?

Wacht niet langer en stel jezelf voor in een motivatiebrief. Stuur die samen met je CV en wellicht ontmoeten we elkaar snel!
Voor meer informatie over de functie Servicemedewerker kun je contact opnemen met Richie Kiel via HR@enpron.nl of 06-43127346.

Startdatum in overleg

Soort contract: Fulltime, Bepaalde tijd

Sollicitatieprocedure​

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

  1. Je stuurt je CV en motivatiebrief naar HR@enpron.nl.
  2. Wij nemen telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen voor het eerste gesprek.
  3. Je hebt het eerste gesprek met de HR Recruiter en de Manager Operations.
  4. In de tweede ronde ga je het gesprek aan met de Financieel Directeur en de manager Operations.
  5. Het derde gesprek is een contractbespreking. Tekenen maar!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.