Energielabel C voor Kantoren

Kantoren moeten voor 1-1-2023 minimaal een Energielabel C hebben. Dit is een wettelijke verplichting, maar ook een kans tot verduurzamen van het vastgoed. Wij kunnen hierbij helpen.

Waarom een energielabel?

Waarde stijging van het pand

Hoe beter het energielabel van het pand, hoe hoger de waarde. Door te investeren in een beter energielabel geef je de vastgoedportefeuille een flinke upgrade. Daarnaast biedt het ook nog eens meer comfort.

Bespaar energie en geld

Bij het energielabel ontvang je verbeteringsmogelijkheden. Voer je ze uit, dan verlaagt je energieverbruik, bespaar je geld en is je bedrijf duurzamer.

Gratis Premium

Als wij mogen helpen bij het verbeteren van het Energielabel krijg je er gratis Enpron Premium bij. Hiermee kun je gebruiken maken van onze partner die de energiebesparende maatregelen kunnen uitvoeren en begeleiden we dit hele traject.

Energielabel aanvragen

Of je nu een energielabel wilt of ervoor wilt zorgen dat jouw pand voldoet aan de Energielabel C-verplichting, met onze service nemen we alles voor je uit handen.

Onze erkende EPA-U adviseur neemt het label op. Dit alles zonder rompslomp en met een eigen accountmanager die je altijd kunt raadplegen.

Neem nu contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Voor wie is het een verplichting?

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoorgebouwen minimaal energielabel C hebben. Voldoet een gebouw op die datum niet aan de verplichting, dan mag het niet meer als kantoor gebruikt worden.

Om het energielabel van een kantoorpand te verhogen, heb je inzicht nodig. Het is voor jou als ondernemer of vastgoedeigenaar belangrijk te weten waarin je het beste kan investeren. Ons Maatwerkadvies komt hierbij van pas. Zo is je investering nooit te hoog en weet je zeker dat je uitkomt op een label C, B of zelfs een A.

energie verbruik presentatie

Veelgestelde vragen

Hoe gaan jullie van start?

Wij starten met het analyseren van de huidige situatie. Op deze manier kunnen wij een passende oplossing bieden.

Wanneer hebben jullie de eerste resultaten?

In veel gevallen ziet onze accountmanager in het eerste gesprek al waar jouw bedrijf kan besparen. Je krijgt direct inzicht in hoe de markt werkt en waar mogelijkheden liggen.

Moet ik alle adviezen toepassen?

Je hoeft alleen de adviezen uit te voeren die een terugverdientijd van minder dan 10 jaar hebben, totdat je uiteindelijk uitkomt op een label C voor je pand.

Heb ik een contactpersoon?

Je hebt altijd een eigen accountmanager.

Waar zitten jullie?

Ons hoofdkantoor zit in Drachten. Sinds 2020 hebben wij ook een vestiging in Veenendaal.