Voldoen aan alle wetten voor scholen, nu én in de toekomst
case bakkerij

Verduurzaming speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Op de meeste scholen in Nederland is dan ook veel aandacht voor verduurzaming en het klimaat. Scholieren krijgen er les over, maken werkstukken, geven spreekbeurten en gaan op excursies, zodat zij al vroeg leren hoe zij klimaatverandering kunnen tegengaan. Jong geleerd, oud gedaan. Als school geef je natuurlijk graag het goede voorbeeld. En je ervaart nog wat extra druk, doordat de overheid scholen via wetten en regels stimuleert om te vergroenen.

Vraagstelling

De overheid draait de duimschroeven steeds strakker aan als het gaat om vervuiling. Het is de enige manier om de gestelde Europese klimaatdoelen te behalen. Dit betekent ook dat er steeds meer wetten veranderen of strenger worden en dat er nieuwe wetten bij komen. Die constante verandering is lastig bij te houden als je daar niet je fulltime job van maakt. Dat je aan een huidige wet voldoet, is door die constante veranderingen bovendien geen garantie voor de toekomst. Gemeenten en schoolbesturen stellen ons geregeld de vraag of wij ze op de hoogte kunnen houden en helpen bij het voldoen aan de wetgeving.

Oplossing

Als energieprofessionals zien wij het als onze taak om de energiewereld toegankelijker te maken. Het bijhouden en vertalen van energiewetten hoort daarbij. Via onze website, social media en nieuwsbrief houden wij je op de hoogte. We herschrijven de soms moeilijk te begrijpen wetten in eenvoudige taal.

Via onze dienst Enpron Premium gaan wij nog een stapje verder. Voor een klein vast bedrag per maand houden we je niet alleen op de hoogte van de wetgeving, maar helpen we je er ook aan te voldoen. En omdat de eisen met de jaren strenger worden, kijken we naar extra verbetermogelijkheden en de bijbehorende investeringskosten en terugverdientijden. Zo kun je als schoolbestuur of gemeente weloverwogen keuzes maken.

Resultaat

Doordat wij je op de hoogte houden van de laatste wetswijzigingen en je helpen eraan te voldoen, maak jij je geen zorgen meer. Naar scholieren, ouders, werknemers, andere scholen en de overheid straal je uit dat je bezig bent met verduurzaming en waarde hecht aan een groene maatschappij. Door nu wat meer te investeringen, bespaar je de komende jaren tijd, geld en gedoe. Via Enpron Premium voldoe je aan alle wetten, nu én in de toekomst.

De voordelen van Premium

Inzicht

Voor je kunt starten met energie besparen, heb je inzicht nodig in de manieren waarop dat kan. Wij brengen dat voor je in kaart.

Besparen

Minder energie verbruiken is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw financiën.

Gemak

Bij energiebesparing komt een boel geregel en uitzoekwerk kijken. Wij nemen dat uit handen.

vergadering