Vacature Servicemedewerker

 

Plaats: Drachten
Ben je klaar om je communicatieve talenten in te zetten voor een duurzamere wereld, samen met ons nieuwe successen te bereiken, en mee te groeien met onze dynamische organisatie? Solliciteer dan voor de functie Servicemedewerker bij Enpron!

Werken bij Enpron

Bij Enpron geloven we in een toekomst waarin energie een makkelijk onderwerp is. Daarom helpen wij bedrijven en instellingen met ál hun energiezaken. Of het nou gaat om besparen, verduurzamen of voldoen aan wetten en regels; wij hebben een antwoord. Door al onze klanten te koppelen aan een eigen energieprofessional heeft iedereen één centraal aanspreekpunt. Zo maken wij een ingewikkeld onderwerp makkelijk. Met vestigingen in Drachten en Almere helpen wij ondernemers in heel Nederland. Dat doen we met een goede dosis humor, een positieve sfeer en veel vrijheid. Heb je een goed idee? Werk het uit en misschien wordt het wel geïmplementeerd in onze dienstverlening. Stimuleer teamwork, maak samen een lekkere lunch en schenk een biertje of wijntje in op vrijdagmiddag. Bij ons is werkplezier minstens zo belangrijk als resultaat!
energie verbruik bekijken
vergadering
opname podcast enpron
koffie pauze enpron

Jouw dag als Servicemedewerker ​

Je komt aan op kantoor en ziet dat je collega’s zich al hebben verzameld in de kantine om de dag gezamenlijk op te starten. Gezellig! Na een kop koffie of thee open je de servicemailbox, want er staan e-mails in van klanten die beantwoord moeten worden. Jij helpt en voorziet de klant van de juiste informatie. Zo heb je alweer een aantal klanten geholpen deze ochtend. Lekker bezig! Na de lunch ga je de afspraken van de accountmanagers voorbereiden. Je zet documenten voor hen klaar, zodat ze goed voorbereid op pad kunnen gaan. Je doet nog een laatste check om te zien of alle klantgegevens kloppen. Je ziet dat alles in orde is en stuurt ze direct naar de accountmanagers. Aan het einde van de dag verwerk je nog een aantal verkochte diensten, zodat alles opgeleverd kan worden bij de klant. Tot slot krijg je complimenten van een collega-accountmanager omdat alles goed voorbereid was, en mede daardoor hebben we een mooie deal kunnen sluiten met de klant!
overleggen energieverbruik

Dit ga je nog meer doen:​ ​

Je beantwoordt klantvragen via de telefoon;
Je houdt de werkvoorraad overzichtelijk bij;
Je overlegt met je afdeling Operations en Sales over de voortgang en processen.

Herken jij jezelf hierin?

Behulpzaamheid staat bij jou voorop en je krijgt energie als klanten tevreden zijn. Daarnaast behoud je het overzicht, ben je nauwkeurig en kun je goed zelfstandig werken. Je blinkt uit in communicatie, weet hoe je effectief kunt luisteren en gepaste oplossingen kunt bieden voor de uitdagingen van klanten. Jouw vermogen om empathisch te reageren en kalm te blijven onder druk maakt jou de ideale kandidaat voor elke situatie waarin direct klantcontact centraal staat.

Kun je dit afvinken?

Je beschikt over een mbo 3 diploma
Je bent net afgestudeerd of je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als servicemedewerker, backoffice medewerker of klantenservice
Je bent minimaal 36 – 40 uur per week beschikbaar

Je woont in Friesland, Groningen of Drenthe

Je bent communicatief ijzersterk en zelfstandig

Dit zou mooi zijn:

Je hebt werkervaring in de energiemarkt

Dit krijg je ervoor terug:

Een salaris tussen €2.414,- en €3.059,- o.b.v. 40uur per week, afhankelijk van je opleiding en werkervaring
Een goed geregeld pensioen
Een zakelijke laptop
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Interne trainingen om het beste uit jezelf te halen
Een op maat gemaakt inwerktraject
Iedere week vers fruit op het werk
Te gekke teamuitjes!
Enthousiaste en gezellige collega’s die van een potje darts houden

Ga jij de uitdaging aan?

Wacht niet langer en stuur je CV op naar HR@enpron.nl. Wellicht ontmoeten we elkaar snel! Voor meer informatie over de functie Servicemedewerker kun je contact opnemen met Richie Kiel via 06-43127346.

Startdatum in overleg

Soort contract: Fulltime, Bepaalde tijd

Sollicitatieprocedure​

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
  1. Je stuurt je CV en eenmotivatiebrief.
  2. Wij nemen telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen voor het eerste gesprek.
  3. Je hebt het eerste gesprek met de HR adviseur.
  4. In de tweede ronde ga je het gesprek aan met de HR-manager en de manager Operations.
  5. Het derde gesprek is een contractbespreking. Tekenen maar!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.