Energiemonitoring

Onafhankelijk inzicht in uw zakelijk energieverbruik.

 
 
Mockup-verbruiksportaal.enpron.gif

Krijg grip op uw energieverbruik

Meten is weten. Om efficiënt en structureel energie te besparen moet u eerst weten hoeveel u verbruikt. Met onze energiemonitor maken we uw energieverbruik per kwartier voor u inzichtelijk. De data slaan we op in uw persoonlijke energieportaal en kunt u ten alle tijden raadplegen. Zo weet u wat u verbruikt, op welk moment en kunt u beginnen met het besparen van energie en kosten.


Energie besparen op basis van data

In het energieportaal kunt u het gas- en elektraverbruik van uw organisatie per kwartier inzien. Hiermee krijgt u een duidelijk beeld van het energieverbruik gedurende de dag, de week en het jaar. Dit inzicht vormt de basis om het energieverbruik – en daarmee de kosten – van uw organisatie terug te dringen door te gaan sturen op basis van deze data. Zijn de pieken in uw energieverbruik bijvoorbeeld logisch te verklaren of verbruikt uw organisatie misschien onnodig veel energie op momenten dat er niemand aanwezig is? Met energiemonitoring krijgt u antwoord op deze vragen.


Een erkende maatregel van de RVO

Het monitoren van uw energieverbruik is door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) opgenomen in de lijst met erkende maatregelen die u kunt nemen om energie te besparen. Wacht daarom niet langer.

 
 
 

3.000+

Zakelijke klanten.

5.500+

Aansluitingen in beheer.

10%

Gemiddelde besparing van het energieverbruik.

 
Mockup-ipad-analyse.gif
 
 

Energieregistratie- en bewakingssysteem

Met slimme instellingen en gedragsaanpassingen energie besparen.

 
DSC_0725.00_00_11_21.Still002.png
 

Energiemonitoring aanvragen

Vraag energiemonitoring aan of krijg eerst een gratis Quick Scan van een van onze specialisten.

 
 
energiemonitoring-aanvragen.png