Voldoe aan de informatieplicht energiebesparing

De deadline is verstreken! Vanaf 1 juli moet u voldoen aan de informatieplicht. U voldoet aan de informatieplicht als u de lijst met erkende maatregelen voor uw branche heeft ingediend in eLoket van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Heeft u dit nog niet gedaan? Wacht niet langer! De overheid legt dwangsommen op. Hierna vindt u de stappen die u moet nemen om de informatieplicht uit te voeren.

Wilt u de informatieplicht liever laten uitvoeren? Onze energieprofessionals nemen het graag voor u uit handen. Als u dit nu aanvraagt, ontvangt u een jaar lang gratis monitoring van uw energieverbruik.

De informatieplicht uitvoeren

De stappen voor het uitvoeren van de informatieplicht staan hieronder stapsgewijs voor u beschreven.

Informatieplicht stappenplan.PNG
Informatieplicht door Enpron

  • Van A tot Z voor u uitgevoerd

  • Uitgevoerd door energiespecialisten

  • 1 jaar GRATIS energiemonitoring

  • Geen eHerkenning nodig

Informatieplicht liever laten uitvoeren?

De uitvoering van de informatieplicht vereist enige technische kennis. Onze energieprofessionals nemen het graag voor u uit handen. We komen bij u langs en gaan alle punten uit de vragenlijst bij langs. U hoeft hiervoor geen eHerkenning meer aan te vragen. U ontvangt een jaar lang gratis energiemonitoring. Zie per kwartier wat uw verbruik is en voldoe gelijk aan een van de energiebesparende maatregelen. Energiemonitoring >