Finance en Control stage bij Enpron: Het startpunt van jouw carrière

 

Plaats: Drachten

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van Finance en een bijdrage leveren aan de verduurzaming van het Nederlandse bedrijfsleven? En wil jij onderzoek naar Performance Management binnen Enpron? Dan hebben we jou nodig! We zijn namelijk op zoek naar een afstudeerstagiair(e) bij Enpron.
ENPRON 10 12 2021 002 scaled

Wij zijn Enpron

Wij zijn Energie Professionals Nederland of in het kort: Enpron. Het team bestaat uit 38 enthousiaste collega’s en samen maken wij het Nederlandse bedrijfsleven energiezuinig. Ook lossen wij complexe energievraagstukken op voor onze klanten.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Drachten, Friesland. Daarnaast hebben wij een kantoor in Almere, zodat wij klanten in het hele land kunnen ondersteunen. Door ondernemend Nederland te helpen verduurzamen, dragen we bij aan een beter klimaat.

Wij hechten waarde aan jouw ontwikkeling. Bij Enpron krijg je daarom de ruimte en de juiste begeleiding om professioneel te groeien. Ook leer je hoe het is om in een team te werken. Samen zetten jullie je in om de doelen te behalen. En de sfeer? Die is erg positief: Teamwork makes the dream work.

Ook vinden we het belangrijk dat je plezier hebt tijdens je stageperiode. Dat hebben wij immers ook! Elkaar uitdagen voor een potje darts? Dat gebeurt daarom vaak. Verder hebben we de tofste teamuitjes en organiseren we jaarlijks terugkomende festiviteiten, zoals de zomer BBQ, Sinterklaas, kerst en teambuildingsdagen!

energie verbruik bekijken
vergadering
opname podcast enpron
koffie pauze enpron

Stagemogelijkheden bij Enpron​

We zoeken een afstudeerstagiair(e) die de opleiding Finance and Control volgt en die op zoek is naar een leuke stageplek. Wij bieden een stage aan waarbij je aan de slag gaat op de Financeafdeling. We hebben een project klaar liggen die gericht is op Performance Management. Binnen de organisatie ontwikkelen we verschillende KPI’s. Middels dit onderzoek willen we kijken hoe we deze KPI’s per afdeling duidelijker in kaart kunnen brengen. Een hartstikke belangrijk onderzoek, waar we als organisatie veel aan zullen hebben om de Financeafdeling te professionaliseren.

Mocht je bij ons beginnen als afstudeerstagiair(e), dan gaan wij de onboarding voor je voorbereiden. Je krijgt een week voordat je begint een planning toegestuurd, waardoor je van tevoren te weten komt hoe jouw eerste week eruit komt te zien. Daarnaast worden alle benodigdheden voor je geregeld, zodat je vanaf dag 1 direct aan de slag kunt. Het doel van deze stage is om jou klaar te stomen voor de praktijk. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar zal de Financieel Directeur je bij gaan helpen.

overleggen energieverbruik

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een analytisch persoon en je gaat een uitdaging niet gauw uit de weg. Je bent nauwkeurig en je vindt het belangrijk dat alles netjes wordt afgerond. Daarnaast ben je eerlijk, flexibel en positief. Tot slot ben je ambitieus en wil jij jezelf ontwikkelen tot professional.

Kun je dit afvinken?

Je volgt de opleiding Hbo Finance & Control
Je bent op zoek naar een afstudeerstage vanaf september 2023 t/m februari 2024
Je woont in Friesland, Groningen of Drenthe

Dit krijg je ervoor terug:

Een stagevergoeding van €400,- per maand
Professionele begeleiding
Kans om na jouw stageperiode jouw carrière te starten bij Enpron
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Interne trainingen om het beste uit jezelf te halen
Een zakelijke laptop
Iedere week vers fruit op het werk
Te gekke teamuitjes!
Enthousiaste en gezellige collega’s die van een potje darts houden

Ga jij de uitdaging aan?

Wacht niet langer en stel jezelf voor in een motivatiebrief. Stuur die samen met je CV en wellicht ontmoeten we elkaar snel!
Voor meer informatie over de stage Finance and Control kun je contact opnemen met Richie Kiel via HR@enpron.nl of 06-43127346.