Vacature Energieadviseur

Wil jij met jouw technische kennis helpen om de footprint van zakelijk Nederland te verkleinen? En wil je met jouw kwaliteiten als adviseur werken aan duurzaamheid en een beter milieu? Ga dan aan de slag als Energieadviseur bij Enpron. 

Omgeving: Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland of Flevoland.

Werken bij Enpron

Bij Enpron geloven we in een toekomst waarin energie een makkelijk onderwerp is. Daarom helpen wij bedrijven en instellingen met ál hun energiezaken. Of het nou gaat om besparen, verduurzamen of voldoen aan wetten en regels; wij hebben een antwoord. Door al onze klanten te koppelen aan een eigen energieprofessional heeft iedereen één centraal aanspreekpunt. Zo maken wij een ingewikkeld onderwerp makkelijk. 

Met vestigingen in Drachten en Almere helpen wij ondernemers in heel Nederland. Dat doen we met een goede dosis humor, een positieve sfeer en veel vrijheid. Heb jij een goed idee? Werk het uit en wie weet wordt het een nieuwe campagne! Werk een dagje thuis, kom naar kantoor. It’s all good. Daag je collega uit voor een potje darts, maak samen een lekkere lunch en pak een biertje op vrijdagmiddag. Uiteindelijk draait het om één ding: resultaat.

Jouw dag als Energieadviseur

Er staat vanmorgen een Energiescan MKB gepland bij een bouwmaterialen verhuurder in Utrecht. Aangekomen maak je een praatje met de eigenaar. Je legt uit wat de bedoeling is. De klant is blij dat je de gebouwopname zo snel kunt komen doen, want de energieprijzen zijn hoog en hij wil graag besparen. Je noteert je bevindingen secuur, zodat je morgen een rapport kunt schrijven. Hierin geef je energiebesparingstips met de investering en terugverdientijd erbij. Zo weet de klant straks precies welke opties de beste zijn. 

Na een gezellige lunch op kantoor werk je een energielabel uit van een pand waar je gisteren was. Je meet alle gebouwkenmerken in van bouwtekeningen en berekent de energieprestatie. Als je klaar bent, plan je nog een aantal afspraken in voor volgende week. Je bekijkt je agenda voor morgen: op pad met je collega Accountmanager Duurzaamheid om een rapport te presenteren aan de directeur van een timmerfabriek in Apeldoorn. Je hebt er zin in!

Dit ga je nog meer doen:

Herken jij jezelf hierin?

Geen enkel detail blijft ongezien door jouw oog. Je bent analytisch, geduldig en werkt nauwkeurig. Van meedenken met de klant, oplossingen bedenken en advies geven, word jij enthousiast. Organiseren en plannen is voor jou geen probleem. 

Kun je dit afvinken?

Dit zou mooi zijn:

Dit krijg je er allemaal voor terug:

Ga jij de uitdaging aan?

Wacht niet langer en stel jezelf voor in een video of motivatiebrief. Stuur die samen met je CV en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Voor meer informatie over de functie Accountmanager kun je contact opnemen met Richie Kiel via HR@enpron.nl of 06-43127346. 

Startdatum, in overleg.

Soort contract: Fulltime, Bepaalde tijd

 

Richie Kiel

Richie Kiel

Ben je enthousiast over deze vacature, maar twijfel je of de functie-eisen matchen met jouw achtergrond? Schroom niet om contact met mij op te nemen! Ik denk graag met je mee.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

1. Je stuurt je CV en een motivatiebrief of voorstelfilmpje naar hr@enpron.nl.

2. Wij nemen telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen voor het eerste gesprek. 

3. Je hebt het eerste gesprek met de HR Recruiter en Manager Operations.

4. In de tweede ronde ga je het gesprek aan met de Financieel Directeur en de Algemeen Directeur. 

5. Het derde gesprek is een contractbespreking. Tekenen maar!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Contact

Enpron
Lavendelheide 7a
9202PD Drachten
+31857734110
service@enpron.nl
KvK nummer: 57089876