Vacature Accountmanager

Jouw commerciële vaardigheden combineren met ondernemerschap en hiermee bijdragen aan een ambitieus groeiplan?

Hoe? Als Accountmanager voor onze onderneming Enpron

Waarom? Omdat jij graag je innovatieve competenties wilt inzetten bij een snel groeiende en dynamische organisatie met een spilfunctie in de aansprekende energie sector.

Waar? Op onze vestiging Drachten

Met wie? Het sales team en de mensen van Enpron
 

Als Accountmanager …


…. rapporteer je rechtstreeks aan de Sales manager en werk je samen met het Enpron Team. De Accountmanager is verantwoordelijk voor het genereren van omzet door relatiemanagement, werving van nieuwe klanten, aanbevelen van (nieuwe) producten en het plannen en ontwikkelen van kansen in de (energie) markt. De functie van een Accountmanager kan op vele manieren ingevuld worden, maar de kern is altijd het verzekeren van succes voor een (nieuwe) klant, door middel van het signaleren van de behoefte van een klant. Delen van de week werk je vanuit kantoor waarbij je telefonisch contact hebt met klanten. Op andere momenten bezoek je de klanten op locatie.

Dit ga je nog meer doen

  • Het is belangrijk dat de Accountmanager zich niet alleen op één onderdeel van het proces blijft concentreren, maar goed in alle stadia mee kan draaien. Zo kun je bijvoorbeeld strategisch informatie verzamelen door bijvoorbeeld producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen

  • Je bent continu bezig met het updaten, onderhouden en optimaliseren van je sales administratie zodat je het overzicht bewaart. De eigen ontwikkelde systemen van Enpron helpen je hierbij.

  • Daarnaast heb je natuurlijk affiniteit met de energiemarkt en ben je bereid een allround energieprofessional te worden. Je bent allround als je alles weet over de wet en regelgeving omtrent energiebesparing maar ook de kennis hebt van netwerken en bijvoorbeeld energie inkoop.

 

Wij zoeken een servicegerichte accountmanager die streeft naar het maximale.


Een echte teamspeler die sterk in zijn schoenen staat en een gezonde ambitie kent om te blijven verbeteren. Vanuit reeds aanwezige communicatieve vaardigheden ben je in staat strategische gesprekken te voeren en beschik je over het vermogen om te beïnvloeden, zonder je onafhankelijkheid te verliezen. Daar ligt jouw kracht! Je bent bekend met het werken voor verschillende belanghebbenden. Daarnaast denk je in kansen en oplossingen. Met dit alles breng je zowel het team als Enpron naar een hoger level.
 

Wat vinden we verder op jouw CV?

  • Een afgerond HBO of MBO 4-diploma.

  • Kennis van en ervaring met Microsoft Office (Outlook, Excel en PowerPoint).

  • Een Fulltime beschikbaarheid.

  • Minimaal Rijbewijs B

Werken bij Enpron betekent, samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan.
 

Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

  • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van de ervaring die je mee neemt en de opleidingen die je hebt genoten.

 

Heb jij de sleutel tot succes en is deze vacature echt iets voor jou?

Wacht niet langer, stuur jouw CV en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel!

HR@enpron.nl

Voor meer informatie over de functie Accountmanager kun je contact opnemen met Krista Roodenburg via HR@enpron.nl /085-7734110.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Voltijd