Vacature Accountmanager Binnendienst

 

Bedrijf: Enpron

Functie: Accountmanager Binnendienst

Vakgebied: Sales

Opleiding: HBO

Uren: Fulltime (40 uur per week)

Locatie: Drachten

Startdatum: 1 oktober 2019

 
 
 

Is telefonisch contact je op jouw lijf geschreven? Geboren met de telefoon aan je oor? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onze vacature!

Enpron…

…is een enthousiaste, snel groeiende en vooral vernieuwende speler in de zakelijke energiemarkt. De huidige energiemarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat dit slimmer, transparanter en goedkoper kan! Met meer dan 20 collega’s werken we er iedere dag aan om onze klanten de ultieme klantbeleving te bieden met onze diensten.

Als medewerker van Enpron…

…draag je samen met je collega’s bij aan het groeien, vernieuwen en verbeteren van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. Je neemt je verantwoordelijkheid, toont initiatief en hebt je eigen ideeën. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan, jij grijpt deze mogelijkheden met beide handen aan. Naast al het harde werken is er natuurlijk ruimte voor gezelligheid. Op vrijdag lunchen we met z’n allen, er zijn meerdere bedrijfsuitjes in het jaar en we zoeken altijd een reden voor een gezellige BBQ. Je hoofd even leegmaken na een aantal verpletterende calls of een intensieve meeting? Daag je collega’s uit voor een potje darts!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Dat kan! Wij zoeken een Accountmanager Binnendienst! 

Als Accountmanager Binnendienst…

…ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten, klantbeheer, het ondersteunen van de buitendienst en leadopvolging. Vanuit ons prachtige kantoor in Drachten bel je onze huidige en potentieel nieuwe klanten op. Je signaleert behoeften van onze doelgroep en hebt een neusje voor kansen in de (energie)markt. Wat bieden concurrenten bijvoorbeeld voor diensten aan? En wat voor feedback schemert er door in die ene vraag of opmerking van de klant? Jij ziet deze kansen en speelt hier gelijk op in. Je bent verantwoordelijk voor je eigen salesadministratie die je bijhoudt in ons nieuwe CRM-systeem. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de Salesmanager en je werkt samen met ons enthousiaste Enpron Team.

Voor deze functie zoeken wij…

…een echte teamspeler die sterk in zijn schoenen staat en de ambitie heeft zichzelf te ontwikkelen tot een energieprofessional. Je communicatieve vaardigheden zijn jouw kracht en je beschikt over het vermogen om te beïnvloeden, zonder je onafhankelijkheid te verliezen. Je denkt in kansen en oplossingen en netwerken is je tweede natuur. Een keer een collega of andere afdeling ondersteunen is geen probleem, je past je aan en bent flexibel inzetbaar als het nodig is. Met jouw eigenschappen til je het team, Enpron en jezelf naar een hoger level!

Jouw profiel:

 • Hbo-denkniveau

 • Werkervaring in Sales is gewenst

 • Een commerciële en resultaatgerichte instelling

 • Een winnersmentaliteit

 • Je hebt affiniteit met de energiemarkt

 • Kennis van en ervaring met Microsoft Office (Outlook, Excel en PowerPoint)

 • Bij voorkeur Fulltime beschikbaar vanaf 1 oktober 2019

 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

 • Talent om te zingen!! (Want ja, verslapen betekent een liedje zingen)

 • Rijbewijs B

 

Wij bieden jou…

 • …een ingerichte werkplek

 • de ruimte voor eigen initiatief

 • veel verantwoordelijkheid

 • de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen

 • doorgroeimogelijkheden

 • een teambonussysteem

 • een goede pensioenregeling

 • iedere week vers fruit op de afdeling

 • de leukste collega’s vol energie en humor

 • een marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring en de opleidingen die je hebt genoten

 • een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Daag de baas gerust uit voor een potje darts!

Ben jij de sleutel tot succes en is deze baan echt iets voor jou?

Wacht niet langer, stuur jouw CV en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel!

Voor meer informatie over de functie Accountmanager Binnendienst kun je contact met Erik Veenstra via HR@enpron.nl of bel naar 085-7734110.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 
Casper Kuijpers