Vacature Finance Manager (starter) [INGEVULD]

 

Jouw analytische en financiële vaardigheden combineren met ondernemerschap en hiermee bijdragen aan een ambitieus groeiplan?

Hoe? Als Finance Manager (Starter) voor onze onderneming Enpron

Waarom? Omdat jij graag je financiële brein wilt inzetten bij een snel groeiende en dynamische organisatie met een spilfunctie in de aansprekende energie sector.

Waar? Op onze vestiging Drachten

Met wie? Het Management Team en de mensen van Enpron
 

Als Finance Manager (starter) …


…. Rapporteer je rechtstreeks aan de Algemeen Directeur en werk je samen met het Management Team. Je bent primair verantwoordelijk voor dagelijkse aansturing en bewaking van de financiële administratie en processen van Enpron. Je maakt kans op een leidinggevende positie binnen de financiële afdeling die nog gestalte moet krijgen.

Daarnaast ben je een belangrijke bewaker van de strategische richting en zorg je voor een optimale beïnvloeding en ondersteuning van de besluitvorming. Hiermee draag je bij aan de groei van onze organisatie. Hoe? Door vanuit het financiële perspectief inzichten te genereren en aanbevelingen te bieden waarmee zowel onze commerciële strategieën als onze operationele performance worden verbeterd.
 

Dit ga je nog meer doen

  • Je verstrekt advies ter verbetering van onze winstgevendheid en monitort, evalueert en meet de resultaten van genomen managementbeslissingen;

  • Je presenteert een periodieke rapportage van managementinformatie aan het management team van Enpron

  • Je bent continu bezig met het updaten, onderhouden en optimaliseren van onze huidige processen, als ook de implementatie van het beleid voor financiële verslaglegging.

  • Daarnaast ben je heel praktisch in het beheer van al de in en uitgaande facturen, schroom je niet om ook eens klantcontact te hebben maar help je ook accountmanagers aan financiële input voor offertes en ondersteun je bij aanbestedingen.

 

Wij zoeken een analytische Finance Manager die streeft naar het maximale.


Een echte teamspeler die sterk in zijn schoenen staat en een gezonde ambitie kent om te blijven verbeteren. Vanuit reeds aanwezige communicatieve vaardigheden ben je in staat strategisch advies te geven en beschik je over het vermogen om te beïnvloeden, zonder je onafhankelijkheid te verliezen. Daar ligt jouw kracht! Je bent bekend met het werken voor verschillende belanghebbenden. Daarnaast denk je in kansen en oplossingen. Met dit alles breng je zowel het team als Enpron naar een hoger level. Ook weet je makkelijk je weg te vinden in de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
 

Wat vinden we verder op jouw CV?

  • Een afgerond HBO/ WO-diploma, bij voorkeur in de richting Bedrijfseconomie | Finance & Control. (RC is een pre);

  • Kennis van en ervaring met wet- en regelgeving;

  • Kennis van en ervaring met Microsoft Office (Excel en PowerPoint).

  • Een Fulltime beschikbaarheid.

 

Werken bij Enpron betekent, samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan.
 

Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

  • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van de ervaring die je mee neemt en de opleidingen die je hebt genoten.

 

Heb jij de sleutel tot succes en is deze vacature echt iets voor jou?


Wacht niet langer, stuur jouw CV en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel!

Krista.roodenburg@enpron.nl

Voor meer informatie over de Finance Manager (Starter) kun je contact opnemen met Krista Roodenburg via Krista.roodenburg@enpron.nl /06-24241197.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Voltijd

 
Thomas Duurkensenergienieuws