Ingevuld: Vacature Accountmanager

 

Vacature Accountmanager

Bedrijf Energieprofessionals Nederland B.V.

Opleidingsniveau HBO

Aantal uur 40 uur per week

Vakgebied Sales / Commercieel

Locatie Regio Drenthe en Regio Den Haag/ Groningen, Friesland en Drenthe/ Amsterdam

 

Introductie

Enpron is hard op weg om de allerbeste van Nederland te worden in energie. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. De huidige energiemarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. Enpron is ervan overtuigd dat dit nóg slimmer, transparanter en goedkoper kan. Bij Enpron werken al meer dan 10 mensen die iedere dag verder gaan om onze klanten de allerbeste en meest inspirerende klantbeleving te bezorgen. En daar zoeken wij er dus meer van.

Wie wij zoeken? Niet alleen mensen die iets goed kunnen maar ook mensen die méér kunnen. Een schitterend CV is meegenomen maar wat Enpron nodig heeft zijn mensen die net als wij geloven dat het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden.

Alleen de beste

Enpron is op zoek naar een Accountmanager die met enorm veel passie de sleutelrol tussen Sales en onze klanten in spe kan vertegenwoordigen. Je bent initiatiefrijk en je hebt een proactieve houding. Je bent een echte teamplayer; je kunt snel schakelen met je collega’s en weet op de juiste manier druk te zetten om zowel voor klant als (interne) partner tot het optimale resultaat te komen. Natuurlijk draag jij daarbij de waarden uit waar Enpron voor staat.

Ons team staat op jou te wachten

Enpron denkt niet in afdelingen maar in klantbeleving. Wij hebben een dynamisch bedrijf met meer dan 10 medewerkers. Met zijn allen zijn wij verantwoordelijk voor alle activiteiten rondom de klant. Van marketing tot sales, van klantenservice tot communicatie. Je merkt wanneer je bij Enpron bent of voor Enpron op pad bent, dat er altijd een energieke sfeer hangt en er veel bedrijvigheid is. Collega’s werken in kleine teams en hebben veel eigen verantwoordelijkheid. De cultuur is open en informeel en de communicatielijnen met managers en de directeur zijn heel erg kort.

Wat ga je doen?

Je gaat enthousiast onze diensten, die bestaan uit het monitoren van energiedata, van ondernemers en het adviseren van ondernemers met betrekking tot hun energie vraagstukken verkopen.

Zelf vind je de energiemarkt geweldig en je hebt genoeg kennis van zaken om deze functie goed uit te kunnen oefenen. Dit soort vaardigheden ontwikkel je ook volop in deze flexibele baan. Je werkt daarnaast intensief samen met de binnendienst om tot een superieure klantbeleving te komen.

 

Wat bieden wij?

  • Voordat wij jou ‘loslaten’ ontvang je eerst een goede training

  • Marktconform salaris exclusief 8% vakantiegeld

  • Vast contract behoort tot de mogelijkheden

Wat verwachten wij van jou?

Je bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld.

  • Je hebt veel energie en een vlotte babbel.

  • Je bent empathisch en kan goed luisteren.

  • Je bent bedreven in het werken met Excel en Outlook.

Je hebt enige kennis van en/of affiniteit met de energiemarkt;

  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

  • Je kunt zelfstandig werken.

  • Je bent flexibel inzetbaar.

 

Contact

Deze vacature is reeds ingevuld