Vacature Senior Energie Adviseur

Wij zoeken een Senior Energie Adviseur!

Heb je affiniteit met de laatste ontwikkelingen op het vlak van duurzaamheid en wil je Grootzakelijke bedrijven helpen met het oplossen van hun Energievraagstukken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk onze vacature >

Read More
Casper Kuijpers
Energielabel C – is uw kantoorpand er klaar voor?

Het duurt misschien nog even, 1 januari 2023. Toch is dit een datum om in uw achterhoofd te houden. Kantoorpanden groter dan 100 m2 zijn vanaf dan namelijk verplicht minimaal een Energielabel C te hebben. Is er voor uw pand op die datum geen Energielabel C of hoger geregistreerd? Dan mag het pand niet meer als kantoor worden gebruikt!

Read More
Casper Kuijpers
Vacature Accountmanager Binnendienst

Werken bij een enthousiaste, snel groeiende en vooral vernieuwende speler in de zakelijke energiemarkt? Met meer dan 20 collega’s werken we er iedere dag aan om onze klanten een de ultieme klantbeleving te bieden met onze diensten.

Onderdeel uitmaken van ons team? Dat kan! Wij zoeken een Accountmanager Binnendienst! 

Bekijk onze vacature >>

Read More
Casper Kuijpers
Energie besparen? Begin bij het begin!

Er zijn tal van mogelijkheden om energie te besparen, maar hoe zorgt u er nu voor dat er structureel energie bespaard wordt? Dat u aan het einde van de maand daadwerkelijk minder hebt verbruikt en uw energierekening lager is. In dit artikel leggen we u uit op welke manier u structureel energie kunt besparen.

Read More
Casper Kuijpers
De informatieplicht is ingediend - En nu?

Veel bedrijven hebben inmiddels aan hun informatieplicht voldaan. Nu de rapporten zijn ingediend doemt de vraag op: wat nu? Belangrijk om te weten is dat de informatieplicht geen eenmalig project is. Bedrijven die de informatieplicht hebben ingediend, zijn hierna dan ook niet klaar.

Read More
Casper Kuijpers