Informatieplicht Service

Op 1 juli 2019 moeten bedrijven en instellingen voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing. Dat betekent dat u voor 1 juli 2019 aan de overheid moet hebben aangegeven welke energiebesparende maatregelen u heeft genomen. Hierdoor kan de overheid in de toekomst strenger handhaven.


Moet ik voldoen aan de informatieplicht?

Ongeveer 100.000 bedrijven in Nederland moeten aan deze nieuwe wetgeving voldoen. Bedrijven die moeten voldoen aan de informatieplicht voldoen aan deze voorwaarden:

  • Uw bedrijf of instelling verbruikt jaarlijks meer dan 50.000 kWh elektriciteit, en/of;

  • Uw bedrijf of instelling verbruikt jaarlijks meer dan 25.000 m3 gas.

De informatieplicht is dus afhankelijk van uw jaarlijkse energieverbruik.


Hoe voldoe ik aan de informatieplicht?

Om te voldoen aan de informatieplicht moet een checklist worden afgewerkt met verschillende energiebesparende maatregelen. Afhankelijk van de branche waarin u actief bent moeten ongeveer 60 tot 100 maatregelen gecontroleerd worden. Hier komt vervolgens een rapport uit en dit moet worden ingeleverd via eLoket bij de RVO.

Wij zorgen dat een specialist bij u op locatie de checklist invult en indient bij de RVO. Uiteraard krijgt u een kopie van het rapport.

 
0
0 

Voldoen aan de Informatieplicht + één jaar lang gratis monitoring

Wilt u dat wij er voor zorgen dat u voor 1 juli voldoet aan de Informatieplicht? Vraag hier de Informatieplicht Service aan. U krijgt van ons de eerste erkende maatregel cadeau: één jaar lang gratis monitoring**.

Het rapport én het indienen bij de RVO kost €450,- (excl. btw) per vestiging. U heeft er geen werk van en voldoet voor 1 juli 2019 aan de informatieplicht.

Naam *
Naam
Ik wil graag de Informatieplicht Service voor de volgende adressen:
Vestigingen en prijzen *
Geef hier aan op hoe veel vestigingen u wilt voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing. Voor 4 of meer vestigingen brengen we een offerte aan u uit. Alle prijzen zijn excl. btw en inclusief gebouwopname en indienen van het rapport bij de RVO.
Algemene voorwaarden *
Eén jaar lang gratis monitoring**
** Indien u een telemetriemeter van Kenter of Fudura heeft die geschikt is voor het versturen van data op intervalbasis.