analysis.png

Gemiddeld verbruiken gebouwen 25% te veel energie

Je kunt zo veel besparen als je zelf wilt. Je kunt zo veel investeren als dat je zelf nodig vindt. Wij zetten het voor je op een rijtje.

 
 
 
 
besparen op energiekosten
 

We vergelijken je energieprofiel met branchegenoten

Soortgelijke bedrijven hebben een vergelijkbare energieprestatie

We willen geen appels met peren vergelijken. Daarom hebben we al onze klanten ingedeeld in de branches waarin zij actief zijn. Door dit te doen hebben we een gemiddeld energieprofiel per branche. Hier vergelijken we jullie situatie mee. Zaken die we daarbij bekijken zijn bijvoorbeeld energieverbruik per vierkante meter en de verdeling van het piek- en dalverbruik.

 
 
 

Een analyse op locatie

We komen graag op bezoek om de analyse te bespreken

Om jouw energieprofiel te bespreken komen we bij je langs op locatie. Ook bespreken we aan welke wet- en regelgeving je moet voldoen. Daarbij moet je denken aan het nemen van Erkende Maatregelen of een Energielabel.

data-analyse-energieprofiel-op-locatie
 
 
Analyse-energieprofiel.png
 

Je krijgt een advies op maat

Voor iedere situatie is er een pakket

Met zorg hebben we vijf pakketten samengesteld waarmee je inzicht krijgt in de mogelijkheden om energie te besparen. Een Energiescan (Pakket 1) biedt concreet een antwoord op de vraag waar je het beste in kunt investeren als je energie wilt besparen. Hoe groter het pakket is wat je kiest, hoe meer rendement het oplevert. 

 
 

Wat onze klanten zeggen

 
klantverhaal-voorbeeld.png
 
Het is verplicht, dus je moet wel. Gelukkig kan zo’n EED een enorme besparing opleveren.
— Rudi Jonkman (Thuiszorgorganisatie Hof en Hiem)