Vacature Junior Accountmanager Duurzaamheid

Omgeving: Friesland / Groningen.

Jij ademt Sales. En succes behalen geeft jou een kick. Zet je jouw skills graag in om het bedrijfsleven duurzamer te maken? En zoek je naar een werkplek waar je kunt doorgroeien tot Accountmanager? Start dan bij Enpron!

Werken bij Enpron

Bij Enpron geloven we in een duurzame wereld. Daarom helpen we ondernemers om hun bedrijf energiezuinig te maken. Ook staan we klaar om al hun energievragen te beantwoorden. Zo maken wij energie goedkoper en de energiemarkt begrijpelijker. Of je nou energieadvies geeft, klanten te woord staat of je collega’s ondersteunt vanuit HR: bij Enpron maak je impact op de toekomst.

Met vestigingen in Drachten en Almere helpen wij ondernemers in heel Nederland. Dat doen we met een goede dosis humor, een positieve sfeer en veel vrijheid. Heb jij een goed idee? Werk het uit en wie weet wordt het een nieuwe campagne! Werk een dagje thuis, kom naar kantoor. It’s all good. Daag je collega uit voor een potje darts, maak samen een lekkere lunch en pak een biertje op vrijdagmiddag. Uiteindelijk draait het om één ding: resultaat.

Jouw dag als Junior Accountmanager Duurzaamheid

Als Junior Accountmanager Duurzaamheid ben jij verantwoordelijk voor het vullen van de agenda’s van de Accountmanagers Duurzaamheid. Zodra je op kantoor komt, check je je mailbox. Je ziet dat er een adreswijziging binnenkomt voor een afspraak die middag. Je belt je collega Accountmanager om hem op de hoogte te brengen. Hij is blij, want dat scheelt hem kostbare tijd! Na een bak koffie is het tijd voor het echte werk: de agenda’s efficiënt vullen. Je belt het eerste bedrijf op je lijst. De verantwoordelijke is helaas niet aanwezig. Geen probleem! Je belt morgen terug.  

Na een gezellige lunch met je collega’s bel je bestaande klanten om een datum te prikken om diensten te verlengen en eventueel nieuwe diensten af te nemen. Met succes! Na een korte dart-pauze stuur je nieuwe contracten door naar bestaande klanten die een afspraak niet nodig vonden. Aan het eind van de middag neem je contact op met een potentiële klant. Je verhaal is on point. De agenda’s raken bomvol en de waardering van de Accountmanagers is groot! 

Dit ga je nog meer doen:

Herken jij jezelf hierin?

Met jouw enthousiasme, mensenkennis, creativiteit en humor overtuig jij anderen. Je durft lef te tonen en bent ambitieus, maar ook klantgericht en zorgvuldig. Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Opbouwende kritiek is welkom bij jou. 

Kun je dit afvinken?

Dit zou mooi zijn:

Dit krijg je er allemaal voor terug:

Ga jij de uitdaging aan?

Wacht niet langer en stel jezelf voor in een video of motivatiebrief. Stuur die samen met je CV en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Voor meer informatie over de functie Junior Accountmanager Duurzaamheid kun je contact opnemen met Richie Kiel via HR@enpron.nl of 06-43127346. 

Startdatum, in overleg

Soort contract: Fulltime, Bepaalde tijd 

Richie Kiel

Richie Kiel

Ben je enthousiast over deze vacature, maar twijfel je of de functie-eisen matchen met jouw achtergrond? Schroom niet om contact met mij op te nemen! Ik denk graag met je mee.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
1. Je stuurt een motivatiebrief, CV en een voorstelfilmpje
naar hr@enpron.nl.

2. Wij nemen telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen voor
het eerste gesprek.

3. Je hebt het eerste gesprek met de HR Recruiter en Salesmanager.

4. In de tweede ronde ga je het gesprek aan met de Sales Manager en de
Algemeen Directeur.

5. Het derde gesprek is een contractbespreking. Tekenen maar!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Enpron
Lavendelheide 7a
9202PD Drachten
+31857734110
service@enpron.nl
KvK nummer: 57089876