Vacature Accountmanager Duurzaamheid Noord-Holland

Omgeving: Noord-Holland.

Jij bent verkoper in hart en nieren. Het klimaat? Daar zet jij jouw talenten graag voor in. Met een team doelen halen en in alle vrijheid werken lijkt jou geweldig. 

Past deze omschrijving bij jou? Start dan als Accountmanager Duurzaamheid bij Enpron. 

Werken bij Enpron

Bij Enpron geloven we in een toekomst waarin energie een makkelijk onderwerp is. Daarom helpen wij bedrijven en instellingen met ál hun energiezaken. Of het nou gaat om besparen, verduurzamen of voldoen aan wetten en regels; wij hebben een antwoord. Door al onze klanten te koppelen aan een eigen energieprofessional heeft iedereen één centraal aanspreekpunt. Zo maken wij een ingewikkeld onderwerp makkelijk. 

Met vestigingen in Drachten en Almere helpen wij ondernemers in heel Nederland. Dat doen we met een goede dosis humor, een positieve sfeer en veel vrijheid. Heb jij een goed idee? Werk het uit en wie weet wordt het een nieuwe campagne! Werk een dagje thuis, kom naar kantoor. It’s all good. Daag je collega uit voor een potje darts, maak samen een lekkere lunch en pak een biertje op vrijdagmiddag. Uiteindelijk draait het om één ding: resultaat.

Jouw dag als accountmanager

Je rijdt in je bedrijfsauto naar Amsterdam. Daar heb je een afspraak met de Algemeen Directeur van een grote winkelketen. Na een korte kennismaking met elkaar leg je uit wat de voordelen zijn van energiemonitoring. De directeur is enthousiast. Tijdens het gesprek pikte je op dat het bedrijf ledverlichting heeft, maar verder niet veel doet aan verduurzaming. Je introduceert een ‘Plan van Aanpak’ en zo verkoop je 2 diensten in 1 uur! Op de parkeerplaats stuur je de bevestiging naar de afdeling Service voor je naar kantoor rijdt. 

Je agenda voor volgende week zit al bijna vol. Met dank aan je collega, een Junior Accountmanager. Je helpt hem met het vullen van de rest van je agenda. Terwijl je belt met potentiële klanten in jouw regio krijg je een mail van een klant uit Arnhem. Gisteren gaf je haar informatie over energietarieven. Vandaag geeft zij je akkoord om energie in te kopen voor de komende 4 jaren. Aan het eind van de dag gooi je je resultaten in de appgroep. Je staat bovenaan deze week. Lekker!

Dit ga je nog meer doen:

Herken jij jezelf hierin?

Nieuwe klanten binnenhalen kan jij als geen ander. Van mooie deals sluiten, krijg je energie! Je bent competitief, extravert en hebt lef. Je bent een groepsmens en kunt mensen enthousiast maken. Snel schakelen, is voor jou geen probleem.

Kun je dit afvinken?

Dit zou mooi zijn:

Dit krijg je er allemaal voor terug:

Ga jij de uitdaging aan?

Wacht niet langer en stel jezelf voor in een video of motivatiebrief. Stuur die samen met je CV en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Voor meer informatie over de functie Accountmanager kun je contact opnemen met Richie Kiel via HR@enpron.nl of 06-43127346. 

Startdatum, in overleg.

Soort contract: Fulltime, Bepaalde tijd

 

Richie Kiel

Richie Kiel

Ben je enthousiast over deze vacature, maar twijfel je of de functie-eisen matchen met jouw achtergrond? Schroom niet om contact met mij op te nemen! Ik denk graag met je mee.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

1. Je stuurt je CV en een motivatiebrief of voorstelfilmpje naar hr@enpron.nl.

2. Wij nemen telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen voor het eerste gesprek. 

3. Je hebt het eerste gesprek met de HR Recruiter en Sales Manager.

4. In de tweede ronde ga je het gesprek aan met de Financieel Directeur en de Algemeen Directeur. 

5. Het derde gesprek is een contractbespreking. Tekenen maar!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Contact

Enpron
Lavendelheide 7a
9202PD Drachten
+31857734110
service@enpron.nl
KvK nummer: 57089876